Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

Ulla Luokkanen

"Olin loppuvuodesta 2016 onnistunut saamaan paikan Berliinin maratonille. Tammikuussa toinen polvi vääntyi ja kun se parani, loukkaantui toinen polvi vielä pahemmin. Luulin, että juoksut on juostu ja maraton saa jäädä. Kuntoutusjakson edetessä pyysin Anua avuksi tässä maratonprojektissa. Ja sehän onnistui! Anu teki järkevän ohjelman polvia säästellen ja seurasi tekemisiäni ja tsemppasi koko ajan ja antoi neuvoja. Ja projektihan onnistui!"

Rea Saranki

"Kävin Anun vapaan hiihtotekniikan kolmen kerran hiihtokoulun. Positiivinen ja kannustava opettaja, nyt on tekniikat tiedossa ja harjoittelu jatkuu! Suosittelen!"

Minna Lintulahti

"Hyvä ja asiantunteva valmentaja! Hyvää valmennusta myös hiihtoon!"

Ulla Mankinen

"Jos tarvii valmentajaa, jolla on monipuolista osaamista ja intoa vaikka muille jakaa, niin silloin kannattaa valita Anu! Todella rautainen ammattilainen, osaa tsempata ja neuvoa kiperissäkin paikoissa. Myös kärsivällisyyttä löytyy, vaikka joskus samoja asioita saatetaan kysästä kerran tai kaks enemmän. :) Voin suositella!"

Arto Jäntti

"Opetus Tervahiihtoon valmistautumiskurssillamme on ollut oikein pätevää, ja itse olen saanut monenlaista vinkkiä ja hyödyllistä vihjettä. Porukka tuntuu olevan mukana sopivasti pilke silmäkulmassa vaikka tosimielellä treenataankin. Ihan mieli virkistyy ja stressi kaikkoaa noissa tapaamisissa.."

Sinä?

"Mikä on sinun onnistumistarinasi?"